EYEBAB, Pieter Mouritsen A/S og Svane Shipping: 3 Sprint-deltageres oplevelser

Overvejer du og din virksomhed om et Sprint-forløb er noget for jer? EYEBAB, Pieter Mouritsen A/S og Svane Shipping fortæller om, hvad de fik ud af at deltage i Sprint:Digital.

Overvejer du og din virksomhed om et Sprint-forløb er noget for jer? EYEBAB, Pieter Mouritsen A/S og Svane Shipping fortæller om, hvad de fik ud af at deltage i Sprint:Digital.

Hasse Højlund, Direktør og medejer af EYEBAB ApS.


EYEBAB ApS ville gerne have hjælp til at forene to platforme til én og samtidig sikre, at der er system og sammenhæng i det. 3 medarbejdere fra EYEBAB deltog i et Sprint-forløb for at få hjælp til at skabe løsninger, som de hurtigt kunne få testet af og dermed hurtig og effektivt kunne gå i gang med at anvende i virksomheden.

“Du bliver konfronteret med en virkelighed, der skal trykprøve og det du har lavet reelt har en værdi.” — Hasse Højlund, Direktør og medejer af EYEBAB ApS.

Pieter Mouritsen, Direktør, Pieter Mouritsen A/S

Pieter Mouritsen A/S ville gerne havde hjælp til at digitalisere virksomheden. Under Sprint forløbet kom de frem til en løsning; en app, hvor de altid vil have adgang til alle deres dokumenter, data osv. Lige meget hvor de er.

“Det åbner gode muligheder, nogle forretningsmuligheder som måske ikke var blevet forløst, hvis man ikke havde været her.” — Pieter Mouritsen, Direktør, Pieter Mouritsen A/S

Jesper Hansson, Adm. Direktør hos Svane Shipping A/S

Svane Shipping A/S læsser op mod 100 biler om dagen og den ind- og ud-tjekning ville de gerne have gjort mere fleksibel, lettere og digitalt. Inden forløbet havde Svane Shipping ikke mod på at kaste sig ud i et digitaliseringsprojekt, da det virkede for uoverkommeligt. Via Sprint-forløbet lykkedes det dog at komme i mål alligevel.

“Alle de farer vi har set, har vi egentlig fået fjernet”
— Jesper Hansson, Adm. Direktør hos Svane Shipping A/S

Vi bruger cookies til at indsamle anonyme data om vores besøgende for at optimere vores hjemmeside